SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arturo Mina Türkiye'ye Geliyor da.!

0
Güncellendi - 2017-08-16 16:58:39
Arturo Mina Türkiye'ye Geliyor da.!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un River Plate forması giyen 27 yaşındaki Ekvator milli takım stoperi Arturo Mina ile her konuda anlaştığı, tecrübeli oyuncunun birkaç gün içerisinde Türkiye’ye geleceği öğrenildi.

Stopere tecrübeli bir ismi almak için uzun süredir görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılıların Ekvator milli takım stoperi Arturo Mina ile prensipte anlaştığı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun birkaç gün içerisinde Türkiye’ye gelerek, Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Arjantin basınına konuşan Mina, takımdan ayrılacağını ve Türkiye'de forma giyeceğini açıklamıştı. Mina, Evkur Yeni Malatyaspor’a imza atacağını da yakın çevresiyle paylaşmıştı.

27 yaşındaki Ekvador Río Verde doğumlu ve 1,90 metre boyundaki Arturo Mina’nın River Plate ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Club Atlético River Plate, CSD Macará ve Independiente del Valle takımlarının formalarını giyen Mina, Libertadores kupasında da görev aldı.

Independiente del Valle’de 88 karşılaşmada görev alan Mina, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken, 3’te asist yaptı. Club Atlético River Plate takımında 16 karşılaşmaya çıkan ve 2 gol kaydeden Mina, CSD Macará’da ise 28 karşılaşmada görev aldı.

Ekvador Milli Takımı’nın 18 kez formasını giyen Arturo Mina, 1 gol attı.

Arturo Mina’yı Beşiktaş’ın da istediği ancak Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli futbolcunun transferini bitirdiği öğrenildi.

İHA'NIN HABERİ..

Bu arada, İhlas Haber Ajansı ise, Mina'ya Antalyaspor'un da talip olduğuna ilişkin bir haberi servise koydu. iha'nın haberi de şöyle:

"Süper Lig’deki ilk sezonunda iddialı bir kadro kuran Evkur Yeni Malatyaspor, Arturo Mina transferinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. 

Ekvador Milli Takımı'nın stoperi Arturo Mina için daha önce görüşüp anlaşma sağlayan sarı-siyahlı yönetimin, Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’un da bu transfer için devreye girmesiyle planları alt üst oldu.

River Plate forması giyen 27 yaşındaki Ekvador Milli Takımı'nın stoperi Arturo Mina’nın yüksek bonservis bedeli için kendi istediği rakamı kabul ettiren sarı-siyahlı yönetim, bir diğer Süper Lig ekibi Antalyaspor’un da bu futbolcuya talip olmasıyla birlikte neye uğradığını şaşırdı.

Türkiye’ye gelmek için takım arkadaşlarıyla vedalaşan deneyimli stoperin hangi takımı tercih edeceği merak edilirken, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcunun transferini bitirdiğini iddia etti.

Antalyaspor cephesinde ise kulübe yakın yayın organlarında Arturo Mina için ‘hoş geldin Arturo Mina’ görselleri paylaşıldı."

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ferid (6 yıl önce)
    Benim bildigim transferler gizli yapilir medyaya yansitirsan olacagi budur
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Antalyanın Başka işi yok mu eğer doğru ise kavga çıkar
    0
    0
    Yanıtla