SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arturo Mina EYMS İçin Geldi, 3+1'e İmza Atacak

0
Güncellendi - 2017-08-18 05:45:20
Arturo Mina EYMS İçin Geldi, 3+1'e İmza Atacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fransa Lig 1 takımlarından Bastia’dan orta saha oyuncusu Sadio Diallo’yu 2 yıllığına kadrosuna katarken, Perşembe gecesi İstanbul'a gelen stoper Arturo Mina  ise Cuma günü imza atacak.

Transferde hareketli dakikalar yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor, Fransa Lig 1 takımından Bastia’da oynayan Diallo ile anlaştı. Gineli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Diallo ile orta alanı daha da kuvvetlendiren sarı kırmızılılarda gündem Ekvator milli takımının da formasını giyen stoper Arturo Mina.

27 yaşındaki Ekvador Río Verde doğumlu ve 1,90 metre boyundaki Arturo Mina,  Club Atlético River Plate, CSD Macará ve Independiente del Valle takımlarının formalarını giydi.

Independiente del Valle’de 88 karşılaşmada görev alan Mina, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken, 3’te asist yaptı. Club Atlético River Plate takımında 16 karşılaşmaya çıkan ve 2 gol kaydeden Mina, CSD Macará’da ise 28 karşılaşmada görev aldı.

Ekvador Milli Takımı’nın 18 kez formasını giyen Arturo Mina, 1 gol attı.

Arturo Mina’yı Beşiktaş’ın da istediği ancak Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli futbolcunun transferini bitirdiği öğrenildi.

HAVALİMANINDA KARŞILANDI..

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Ekvadorlu milli futbolcu Arturo Mina'yı İstanbul'a getirdi.

Arjantin'in River Plate takımından 3+1 yıllığına anlaştığı 26 yaşındaki stoper, Buenos Aires'ten kalkan tarifeli uçakla Perşembe gecesi İstanbul'a geldi.

Deneyimli oyuncuyu Atatürk Havalimanı'nda Yeni Malatyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Burak Çakır ile yönetim kurulu üyesi Suat Tekin karşıladı.

Cuma sabah sağlık kontrollerinden geçirilecek Mina, akşam saatlerinde 3+1 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Bu transferler demektir ki, hocamız takımımızı tam otuturmaya bakıyor. Bu kadro bir kaç hafta sonra büyük takımlarla iyi mücadele edecektir. Buna bütün malatyalilar inan sin. Bu iş de Sabur gerekiyor. Lütfen hiç bir takımı küçük semeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Çok önemli bir transfer.Önümüzdeki sezon sonu İstanbul takımları bu oyuncu için sıraya girecek.Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    tesislerin bir an önce bitmesi gerekiyor bu takımın otelde daha fazla kalmaması gerekiyor bu oyuncular için büyük bir sorun ve takım içinde sorun olur
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Takımda biri de 44 nolu formayı giysin. 44 sadece malatya'da doğanların hakkı değildir. O fomayı layıkıyla terleten herkes 44'ü giyebilsin. Mina 44 ü giysin, gözümüz bir Bülent Korkmaz daha görsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Biz malatyalı olarak hiç bir maçta küfür etmeyelim taşkınlık yaratmayalım unutulmasınki yapacağımız her olumsuzluk takıma zarar verecektir..kaldıki;futbol mükemmel bir birleştirici bir spor düşünün bir 20 binleri 50 binleri spordan başka hangi etkinlik bir araya getiriyor o nedenle dostluk kardeşlik herşeyin önündedir biz malatyalılarada yakışab budur .
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    welliton da gelirse tmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bursa dan Tomas Necid i alın bu takımda iş yapar fazla irdelemeye gerek yok , BOUTAİP sakatlansa kart görse yada çok sıkı marke edilirse kim oynayacak,ön yargı olmadan mantıklı olmak lazım........
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferruh (6 yıl önce)
    Takım aşağı yukarı tamamlandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci (6 yıl önce)
    Karşilamaya gelen adamlari gordugunde ben nettim la der gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    Bu neymiş böyle mina mina bindi geldi gelecek indi inecek beklenti fazla insallah karşılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Sivas gtmesin malatya gitmesin elazığ bile çıksın bakın doğuda takım kalmadı allah için ne bu sivas düşmanlığı sivas malatya eleele süper lige inşallah sivass malataya elele zirveye diyelim 1 malatya 2 sivas olsun şampiyonlar ligi uefa oynayalım sivas komşiiii yenelim sahada o ayrı mesele. Herzman heryerde EN BÜYÜÜK MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.Dünyaca ünlü Malatyalı iş adamlarından Takımımıza reklam vermelerini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    SİVAS BİZE HAKSIZLIK MI YAPTI FUTBOL KURLARIN DIŞINDA BİR SAYGISIZLIĞIMI OLDU BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM EĞER BÖYLE BİR OLAY YOK İSE FUTBOL KURALARIN İÇİNDE BİZİ YENDİ BUNU BİR HASEP BORÇ MAÇINA ÇEVİRMEK DOĞRU DEĞİL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (6 yıl önce)
    İstanbulda yaşayan sayın hemşerilerim. pasolig kartlarınızı almayı unutmayın. Kasımpaşa-Malatya maçında takımımızı deplasmanda değil evinde oynuyormuş gibi dolduralım stadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Taraftar gruplarına çk iş düşüyor, 1 hafta sahamız kapansa daha doğrulamayız. kimse ucuz kahramanlık yapmadan takımı desteklesin.Bİr yedek stoper ile gölcü fazladan 1 de orta saha alınsa işe yaramayacak adamlar gönderilirdi ama biraz geç kalınca transferde toparlanmak zor oluyor hadii hayırlısı Sivas yenersek ligde korkulan takım oluruz gibi geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Küfür kötü söz futbolda hic yeri yok Söyleyenin yapanin MALATYALI olarak kabul edilemez MALATYALI olamaz SONUNA DEK MAMATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Artik biz kavga istemiyoruz.Futbol istiyoruz avuc taraftarin çıkarı ve küçük hesapları için futbolumu kirletmeyin.Kalpler barışla ;saygıyla ve sevgiyle yumuşar ve büyür.sakın biri cikip geçmişte böyle şöyle olsun demesin.önümüze bakalim Malatya herkese örnek olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Sivasla gerilimi artırmak isteyenler var.Futbol holiganlarina dikkat yine ceza yine futbol adına ve iki kardeş sehir adına üzgünüm... Umarım bu holiganlara gerekli cezalar verilir Futbol güzel hale gelir sene 2017 değişen bir sey yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Sivas maçına bir pankart hazırlayalım “BİR ARKADAŞA BAKTILAR GİDECEKLER” İnşallah galip gelince bu pankartı açalım harika olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz kendi işimize bakıp takımımızı ceza almıyacak şekilde destekleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin fatih (6 yıl önce)
    Küfür edecek,taşkınlık yapacak ceza almamıza sebep olacak kimse Sivas maçına gitmesin .Malatya,Sivas,Elazığ komşu ve kardeş şehirlerdir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Arturo mina uçağa binmis yarın imza atılır inşallah çok sağlam bir transfer Pepe ile kıyaslanabilir diye düşünüyorum imzayı atarsa kaliteli bir forvetle birlikte kolay kolay sırtımz yere gelmez inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Artık attırıb aetık şu imzayııı vallaa gınaaa geldii
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırıncı enzo (6 yıl önce)
    Ne uçuşmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    SIVAS BEKLE KÜCÜK BIR BORC VARDI ONU BU HAFTA ÖDEYECCCEEEGGGIIIZZZZZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun kardeş sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Helal olsun baskan TESEKÜRLER
    0
    0
    Yanıtla