SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aş Evi Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Önümüzdeki süreçte aş evimizi kuracağız. Yaşlılarımıza ve kimsesizlerimize sıcak aşlarını evlerine götüreceğiz. Bayramdan sonra Yeşilyurt’un bütün mahallerini gezeceğiz. Sosyal doku haritasını çıkaracağız” dedi. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve beraberindeki heyetle, teravih namazı sonrası Koyunoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Koyunoğlu Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Hemşerilerimiz seçimde bizi en yüksek derece de destekledi. Bu destekleri bizim sorumluluğumuzu daha çok artırdı. Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. En ideal iftar vereceğimiz yer olarak belirlediğimiz, Devlet Hastanesi bahçesine çadır kurduk. Her gün 600 kişiye iftar veriyoruz. Önümüzdeki süreçte aşevimizi kuracağız. Yaşlılarımıza ve kimsesizlerimize sıcak aşlarını evlerine götüreceğiz. Ramazan ayında muhtarlarımızı arayıp mahallelerimizdeki en az üç ihtiyaç sahibi ailelerimizi iftardan önce ziyaret ediyoruz. Yeşilyurt’taki sosyal dokuyu görelim. Bayramdan sonra arkadaşlarımız Yeşilyurt’un bütün mahallerini gezecekler. Sosyal doku haritasını çıkaracağız. Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliği bunlar ihtiyaç sahibi ailelere yardım götürüyor. Biz onların bilgi bankalarından faydalanarak, Yeşilyurt’un yeniden analizini yapacağız. Analizi yaptıktan sonra ne kadar yardımcı olabilirsek o çerçevede yardımcı olacağız” dedi.

BAŞKAN POLAT ve KAYMAKAM BABAHANOĞLU İFTARI ÇADIRDA AÇTI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu Yeni Malatya Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlara yemek ikram etti, daha sonra birlikte iftar açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız