SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aşağılık Sırtlan Sürüleri!.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:16:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay ve Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demirci’yi ziyaret etti. 

Mahalle ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, “Yereldeki halkımızın her an telefonla ulaşma imkanı olmakla beraber buradaki asıl amacımız mahallelerimizde devleti temsil eden muhtarlarımızı ziyaret ederek talep ve sorunları dinliyoruz. Mahallerdeki eksiklikler olup olmadığını, yereldeki çalışmalarımızın nasıl gittiğini ve bizden talep olup olmadığına bakıyoruz. Bütün muhtarlarımızı ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Biz muhtarlara giderken muhtarlarımızın kesinlikle siyasi görüş ve düşüncelerine itibar etmedik, ayrımcılık yapmadık. Muhtarlarımızda bunu yapmadılar. Muhtarlarımızın tarafsızlıklarına inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizin. Kardeşliğimizin pekişmesi için tarafsız kimliğimizi her zaman ön plana çıkartmaya çalıştık” dedi.

Şahin şunları söyledi, “Birlik ve beraberliğimize azami derecede hassasiyet gösteriyoruz. Son günlerde görmüş olduğumuz, özellikle Kobani’ye bahane ederek bir çok ilimizi kan gölüne çevirmeye çalışan sadist ruhlu, gerçekten Kobeni’yi bahane ederek, Türkiye’de yaşayan bütün insanlarımızın huzur içinde yaşadığı bir dönemde aramıza nifak sokmaya çalışan bir takim şer güçlerin piyonluğunu, maşalığını yaparak maalesef 40’a yakın vatandaşımızın canına mal oldular. Bu menfur hadiseyi şiddetle lanetliyoruz. Şuanda sözde Kobani’yi kuşatma altına alan terör örgütü IŞİD’i bahane ederek, sınırlarımızın ötesinde vuku buluna bu çatışmaların getirmiş olduğu riskleri kesinlikle Türkiye’mize taşımaya çalışan ister PKK olsun, ister DHKP-C olsun, ister bir takım marjinal terör örgütleri olsun, şuanda yaptıklarına baktığımız zaman IŞİD’e rahmet okutacak kadar aşağılık bir noktaya gelmişler. IŞİD’ i lanetliyoruz. Kim elinde silahla masum insanlara kurşun yağdırıyorsa, molotof atıyorsa, havai fişekle onları tehdit ediyorsa biz bunların tamamının karşısındayız. Ama siz IŞİD’i bahane ederken, bir cani örgütü bahane ederken, gerçekten siz onlardan daha aşağılık sırtlan sürüleri gibi 16-17 yaşındaki çocuklarımızı linç ederek, 3. kattan atarak, üzerlerinden araçlarla giderek, beyinlerini ve kafalarını taşla ezerek hiçbir yere varılamayacağını bunların bilmesi lazım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız