SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asansör Düştü, 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-08-20 05:45:32
Asansör Düştü, 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir apartmandaki asansör kabininin düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Tecde Mahallesi Gülay Sokak’taki sitede bir blokun altıncı katında asansör kabini henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı zemine düştü. Olayda asansör içerisinde bulunan H.A.,S.A.,M.A. ile F.T. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgi inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • ykmlt (5 yıl önce)
    syn yorum yazan arkadaş ibrahim ,ozo ve vf bey sizasansörcünün rakip firmasısınız galiba açık arama peşindesiniz lütfen rakip firma da olsanız ilk önce gerçekleri konuşmak daha doğru olabilir.Araştirmalar ve yüce adalet bunun kararını verecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Site sakinine yazdığım cevabın altına da size yazdığım cevaba da aynı notu yazmışsınız. Ne güzel. Sizi anladım da sakinlere verilen cevaba neden kendinizi savunma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Kimin telaş içinde olduğu belli oluyor zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevap (5 yıl önce)
    Vf arkadaş ; sen yağ kaçırıyorsun ; yoksa bu kadar teknik bir bilgiye sahip olamazdın
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Bir sakinimiz makine yağ kaçırıyordu diye yazmış. TSE bir eksikliğe rastlanmadı dediğine göre demekki dediğiniz gibi bir sorun da yok EDİTÖR'DEN: Haber, altında da kaynak gösterildiği gibi abonesi olduğumuz İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir. Yine Anadolu Ajansı da aynı bilgileri içeren bir haberi abonelerine servis etmiştir. Olay, polis telsizinden de, "asansör kazası" olarak anons edilmiş, 3 kişinin 112 ambulansıyla hastaneye sevkedildiği belirtilmiştir. İhlas Haber Ajansı muhabiri de, 4 kişinin kısaltılmış isimlerini, Acil Servis önü fotoğrafıyla birlikte vermiştir. Yani haber, olay yeri polis görgüsü, ambulans kullanımı, hastane kayıtlarıyla toparlanmıştır. Haberden dolayı sıkıntılı duruma düştükleri anlaşılan ve yalanlama telaşında olanların bilgisine sunulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Malatya haber keşke masa başında oturup yalan yanlış haber yapmasa. Arkadaşlar olay şu: Asansör aşağıya hızlı şekilde inince bütün güvenlik sistemi devreye giriyor ve asansör olması gerektiği gibi duruyor. Asansör düşmedi. Kimse de yaralanmadı. Panikten dolayı arkadaşlar hastaneye gönderildi. Ayakta bakıldı ve eve gönderildiler. Asansörün mavi etiketi bir hafta önce alındı. Bu etiketi devletin yetkili kurumu verir. TSE den 3 arkadaş geldi. İncelediler. Tutulan tutanakta herhangi bir kusura rastlanmadı denildi ve bu rapor emniyete verildi. Bu kadar belge bilgi mevcutken birileri haber yapıyorum diye ortalıkta dolanması habercilik adına üzücü. Hastaneye kaç kişinin gittiğini bile bilmeyen bir sitenin ismi haber sitesi olabilir mi? EDİTÖR'DEN: Haber, altında da kaynak gösterildiği gibi abonesi olduğumuz İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir. Yine Anadolu Ajansı da aynı bilgileri içeren bir haberi abonelerine servis etmiştir. Olay, polis telsizinden de, "asansör kazası" olarak anons edilmiş, 3 kişinin 112 ambulansıyla hastaneye sevkedildiği belirtilmiştir. İhlas Haber Ajansı muhabiri de, 4 kişinin kısaltılmış isimlerini, Acil Servis önü fotoğrafıyla birlikte vermiştir. Yani haber, olay yeri polis görgüsü, ambulans kullanımı, hastane kayıtlarıyla toparlanmıştır. Haberden dolayı sıkıntılı duruma düştükleri anlaşılan ve yalanlama telaşında olanların bilgisine sunulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • erenyasinim (5 yıl önce)
    Sayın Malatya Haber, asansör firması veya yönetimden gerekli bilgiyi alabilirsiniz. 1- Asansörler TSE tarafından kontrolleri yapılmış ve mavi etiketle etiketlenmiş 2- Aşırı yüklenmeden dolayı asansörde sıkıntı meydana gelmiş 3- Asansör zemin katta durmuş, site görevlisi tarafından asansör açılımış ve içindekiler çıkartılmış 4- Her türlü ihtimal düşünülerek hemen 112 sağlık ekipleri çağrılmış 5- Sağlık ekipleri panik halde olan 2 kişiyi ambulansla hastaneye götürmüş 6- Hastanede ayakta kontrolleri yapılmış ve hastaneden gönderilmişlerdir. 7- Asansör firması TSE yetkilileri - site yönetim kurulu - site görevlisi ve emniyet yetkilileri asansörle ilgili herhangi bir yere çakılmanın ve hasarın olmadığını tutanakla kayıt altına almışlardır. EDİTÖR'DEN: Haber, altında da kaynak gösterildiği gibi abonesi olduğumuz İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir. Yine Anadolu Ajansı da aynı bilgileri içeren bir haberi abonelerine servis etmiştir. Olay, polis telsizinden de, "asansör kazası" olarak anons edilmiş, 3 kişinin 112 ambulansıyla hastaneye sevkedildiği belirtilmiştir. İhlas Haber Ajansı muhabiri de, 4 kişinin kısaltılmış isimlerini, Acil Servis önü fotoğrafıyla birlikte vermiştir. Yani haber, olay yeri polis görgüsü, ambulans kullanımı, hastane kayıtlarıyla toparlanmıştır. Haberden dolayı sıkıntılı duruma düştükleri anlaşılan ve yalanlama telaşında olanların bilgisine sunulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Hani nerde binanin, sitenin adı murat efendi. Bu neyin eziklemesi düştüyse düştü Allah esirgesin kimseye bisey olmasin da. Senin derdin asansorun dusmesi degil evinin degerinin dusecek olmasi. Yaralananlara da tirnak kadar uzulmedigin belli
    0
    0
    Yanıtla
  • vf (5 yıl önce)
    makine yağ kaçırıyodu fren yağanmıştı yönetime bildirmiştik malesef sorunu gidermek yerine firmayı değiştiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (5 yıl önce)
    Dört kişi yaralanmışsa, asansör aklanamaz.O halde gerçeği açıkladı .Bir asansör arızası binanın adını kötületmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ulala (5 yıl önce)
    Aşırı yük çalışmıyorsa birde biraz fazla ağırlık ta yüklendiyse olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozo (5 yıl önce)
    O.zmn açıkla murat bey neden düştü savunuyorsun ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bu haberin yapıldığı binada oturuyorum.Asansör çalışıyor.Bir düşmede söz konusu değil.Haberler neden doğru yapılmıyor anlayamıyorum.Binamızın adını kötülüyorlar resmen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    E noldu Peki açıkla
    0
    0
    Yanıtla
  • Acikla o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim 1 (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Asansör markasını yazarmisiniz
    0
    0
    Yanıtla