SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asansör Sıkıştı, Direk Öldürdü

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:10:11
Asansör Sıkıştı, Direk Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan işçi, malzeme çekilen yük asansörünün sıkışması sonucu kırılan dayanak direğinin altında ezilerek canverdi.

Battalgazi- Malatya yolu üzerinde Alacakapı Mahallesi sınırlarındaki 4 katlı inşaatta çalışmakta olan 25 yaşındaki Reşat İski, 4. kat üstünde kurulu olan yük asansörü ile yukarıya tuğla çekerken, asansörün yük bölümü alt katın tabliye çıkıntısına sıkıştı. Elektrikli asansörün çalışmaya devam etmesi üzerine, asansörün gerilen halatı, motorun bağlı olduğu direği kırdı ve direk yanında bulunan işçi İski'yi ezerek ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan İski kurtarılamayarak öldü.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız