Asayiş Ekiplerinden Kumar Baskınları

Asayiş Şubesi ekiplerinin iki kumar oynanan iki işyerine baskın yaptıkları, ayrıca çeşitli uygulamalarda silah ve uyuşturucu ele geçirdikleri bildirildi.
Emniyet Müdürlüğü’nden ekiplerin çalışmalarına ilişkin şu bilgi verildi:
“Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda; toplam 11 şahıstan,
• 42,36 gr sentetik kannabinoid
• 8,21 gr metamfetamin
• 36 adet uyuşturucu hap
• 1 kesici alet
• 1 adet tüfek
• 1 tabanca ve 8 fişek elde edilmiştir.
Ayrıca
• Dabakhane Mahallesinde isimsiz bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 2 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca işletmeci şahsın Malatya 1 Sulh Ceza Hâkimliğince Basit Yaralama suçundan arandığı tespit edilmiştir. 3 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir.
• Cemal Gürsel Mahallesinde bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 3 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, 4 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir.”
Bülten