SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asbest Boru Değiştiriliyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez Çevreyolu üzeri Emeksiz kavşağından, Orduzu Çat yol kavşağına kadar olan asbest içme suyu isale hattı, çelik boru ile değiştirilerek yenileniyor.

Alt geçit yapılması nedeniyle uzun süre trafiğin aksadığı Çevreyolu'ndaki altgeçidin sağ ve sol tarafında başlatılan çalışmalar kapsamında çeşitli çaplarda toplam 2 bin 930 metre çelik boru Malatya Belediyesi ekipleri tarafından döşeniyor. Kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu borularının daha uzun ömürlü olan çelik borularla yenilendiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çelik boruların döşenmesiyle birlikte içme suyu şebeke hatlarında meydana gelen arızaların büyük ölçüde azalacağını söyledi.

Çelik boruların döşenmesi işinin yapılan yol çalışmaları ile koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, insan odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız