SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asfalt Emülsiyon Merkezi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nce yeni bir asfalt karışımı üretmek amacıyla Asfalt Emülsiyon Merkezi'nin kurulduğu, ayrıca makine parkının güçlendirilmesi için 3 kamyonetin daha belediye hizmetlerine sunulduğu bildirildi.

ASFALT EMÜLSİYON MERKEZİ..
Kurulan merkezle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu açıklama yapıldı:

"Malatya Belediyesi, asfalt serimin de kullanılan ziftin yerine, yeni bir karışım olan asfalt emülsiyonunu üretmek için, Asfalt Emisyon Merkezi kurdu.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Asfalt Emülsiyon Merkezi’nin yaklaşık 2 ay önce kurulduğu ve üretime geçtiği günden bu yana geçen süre içerisinde kendisini yüzde 80 oranında amorti ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, tesisin 125.000 YTL’ ye mal edildiği, maliyetinin düşük olmasının sebebinin ise Asfalt Emülsiyon Merkezi’nin önemli bir kısmının Malatya Belediyesi Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü elemanları tarafından yapılmasından kaynaklandığı belirtilerek, böyle bir merkezin Türkiye’de sadece belli başlı birkaç Büyükşehir’de bulunduğu ifade edildi.

Üretilen asfalt emisyonunun daha önce kullanılan zifte oranla yüzde 50 daha tasarruflu olduğu belirtilen açıklamada, asfalt emülsiyon malzemesinin asfalt serimin de daha kullanışlı olduğu, yağışlı havalarda dahi asfalt yapılmasına imkan verdiği belirtildi."

3 KAMYONET..
Bu arada, makine parkının güçlendirilmesi amacıyla alınan 3 kamyonetle ilgili basın bülteni de şöyle:

"Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldiği tarihten itibaren hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla Makine Parkının yenilenmeye başlandığı belirtilerek, miadını tamamlamış araçların geri çekildiği, mevcut araçların bakın ve onarımlarının düzenli bir şekilde yapıldığı belirtilerek, ayrıca yeni makinelerin alımına da devam edildiği bildirildi.

Açıklamada, son 4.5 yıl içerisinde Çekici, Kamyon, Finişer, Silindir, Loder, Tuzlama Aracı, Dorse, Kamyonet, Ekskavatör, İtfaiye Arazözü, Kırıcı, Kar Temizleme Bıçağı, Çim Biçme Makineleri ile biri engelli olmak üzere 27 Otobüsün alınarak hizmete sunulduğu ve siparişi verilen 10 yeni otobüsün daha önümüzdeki günlerde hizmete sunulacağı belirtildi.

Son olarak 114 bin YTL’ye üç adet Ford Transit çift kabin kamyonet alındı. Alınan bu kamyonetlerin Asfalt şantiyesi, Maski Müdürlüğü ve Makine İkmal Müdürlüğünde kullanılacağı kaydedildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız