SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asfalt Kaplama Aracı Alındı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:57:24
Asfalt Kaplama Aracı Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ilçelere ve mahalleye dönüşen köylere daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde hizmet sunmak amacıyla yeni bir kombine sathi kaplama aracı daha alındı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ihtiyaç duyulması nedeniyle ikinci bir sathi kaplama aracının alındığı ve yeni sathi kaplama aracının özellikle ilçeler ile mahalleye dönüşen köy yollarının asfaltında kullanılacağı, söz konusu araç sayesinde daha az personel ile daha hızlı ve kaliteli asfalt serimi yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada sathi kaplama aracında kumanda ve kontrol panelli PLC Sistemi bulunduğu, böylece bilgisayar kontrolü ile bitüm püskürtülürken, 2.60 metre genişliğe kadar düzgün agrege serimi yapılabildiği belirtildi.

Ayrıca aracın en önemli özelliklerinden birinin de agrege serimi sırasında minimum yüzde 10-15 agrege kazanımı sağlaması olduğu bildirildi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sathi asfalt kaplama araçlarıyla daha pratik ve hızlı kaplama çalışmaları yaptıklarını belirterek, “Az maliyetle daha çok asfalt yaparak köylerden mahalleye dönüşen merkezlerimizin yollarını yapıyoruz. Önceden bu araçtan elimizde 1 tane vardı. Şu anda daha donanımlı, bilgisayar sistemli ikinci bir aracımız daha var. Bu aracımızı da sahaya sürerek asfaltlama çalışmalarına hız verdik” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız