SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asfaltı Kazıdılar, Öylece Bırakıp Gittiler!."

0
Güncellendi - 2016-08-17 04:16:52
A- A+ PAYLAŞ

Mimar Sinan Caddesi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 1 ay önce mevcut asfaltı kazıdıktan sonra, yolu asfaltlamadığını, bu nedenle toz ve çamur içinde kaldıklarını bildirdiler.

Cadde sakinleri, "Bizler Malatya Merkez Mimar Sinan Caddesi'nde oturmaktayız. Caddemiz yaklaşık 1 aydır belediye ekiplerince mevcut asfalt sökülerek kendi kaderine terk edilmiş durumda. Malatya'nın en işlek caddelerinden biri olan  caddemizde tozu, toprağı, araçla geçmeyi de bir yana bırakalım, çoluk çocuğumuzla yürüyemez hale geldik."diyerek, Büyükşehir Belediyesi'nin yolu bir an önce asfaltlayarak, yarattığı sıkıntıya son vermesini istediler.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

mimar1

mimar2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgay ŞANLI (7 yıl önce)
    Öncelikle böyle bir sorunu haber yapıp sorunumuza tercüman olduğunuz için teşekkür ederiz. Bende bu caddede oturuyorum..1 aydır halimiz içler acısı.Bir tane yetkili gelipte burayı görmüyormu..Malatyanın en işlek yerlerinden olan bu cadde bu halde kaderine terk edilirmi..Allahtan korkun , bu mu hizmet bu mu belediyecilik..Yazıklar olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)
    Çalışma yapılsa diyecezki evet ortada bir çalışma var uğraşıyorlar diyecez ama hiç birşey yok neyi bekliyorsunuz ALLAH Aşkına o cadde rezil durumda zaten hava sıcak kapı pencere kapanmıyor birde bu toz toprak gece çalışın size kim ne diyecek söylenecek çok şey var ama söylenmiyor işte
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    gayet normal bir durum geçen yılda aynısını bır alt sokaktakı halep caddesınde yapmıslar 1 yılda orası oyle kalmıstı :) alıştık artık
    0
    0
    Yanıtla