SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Asfaltlama Başladı'

A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe'de Şehir Mezarlığı karşısındaki alanda yaptırılmakta olan yeni hal binasında ve çevresinde 25 bin metrekarelik asfaltlama yapılacağı, bu çalışmalara başlandığı bildirildi.

Belediye Basın Bürosu'ndan çalışmalara ilişkin olarak şu bülten yayınlandı:

"Malatya Belediyesi tarafından Yeşiltepe bölgesinde AB standartlarına uygun olarak yapılan Yeni Hal Binası’nda asfaltlama çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yeni Hal Binası’nda yaklaşık 25 bin m2’lik asfaltlama çalışmasının yapılacağını ve şu anda bu çalışmaların yarısının tamamlandığını kaydeden Başkan Akın, “Burada Avrupa standartlarına uygun bir Hal Binası inşa ediyoruz. Gerek soğuk hava deposu, gerek meyve ve sebzelerin pazarlanacağı bölüm ve gerekse de idari bürolar ile toplamda yaklaşık 300 m2’lik bir mekan olacak. En kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağımız Yeni Hal Binası’nda esnaflarımız nezih ve temiz bir ortamda hizmet vermenin keyfini yaşayacaklar” dedi.

Çalışmaların birbirine bağlı olarak devam ettiğini kaydeden Başkan Akın, mevcut hal binasının yerine çağdaş ve modern işyerlerinin yapılacağını, doğu garajı inşaatının Yimpaş arkasında devam ettiğini hatırlatarak, “Bütün bu çalışmalarla Malatya, Büyük Şehir olma yolunun yanı sıra çağdaş ve Modern bir şehir olma yolunda da hızlı adımlarla ilerlemektedir” şeklinde konuştu.

Kentsel Dönüşüm Projesinin de gerçekleşmesiyle Malatya’nın çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacağını belirten Akın, Malatya insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydederek, “Biz, Malatya’ya çağdaş ve modern hizmetleri sunmaya çalışıyoruz ve hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Yeni Hal Binası’nı yapmadan önce teknik ekibin Türkiye’deki son yapılan halleri gezdiklerini ve en modern Hal Binası’nın Malatya’ya yapıldığını söyleyen Akın, binanın yapılması sırasında Mimarlar Odası ile müşterek çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Mimarlar Odası ile Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’ne teşekkür eden Belediye Başkanı H.Cemal Akın, “Biz bütün çalışmalarımızda teknik neyi gerektiriyorsa biz onu yapıyoruz. Daha önceki çalışmalarımızda da konunun uzmanı olan arkadaşlarımızın öngördüğü çözüm tarzlarını ürettik. Projelendirdiğimiz hizmetlerimiz bittiğinde Malatya’nın daha rahat, daha yaşanabilir ve daha güzel bir şehir olduğunu hep birlikte göreceğiz” değerlendirmesini yaptı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız