SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asfaltsız Yer Kalmadı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:17:15
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hasırcılar bölgesi Yeni Mahalle’de yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini artıracak hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi. 

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hasırcılar bölgesi Yeni Mahalle’de asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni Mahalle’de birçok sokakta asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Başkan Gürkan çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Burada açıklamada bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bu yıl programımız içerisinde 200 km asfaltın bütün Battalgazi sınırları içerisinde yapma noktasındaki çalışmalarımız sene başında başlatıldı. Şuana kadar 70 km’ye yakın bir kısım asfalt bitirildi. 50 km’lik asfalt bakımı hazırlandı. Ve süreç sezon sonuna kadar devam edecek. Sizlerle biraz evvel gezip gördüğümüz gibi bahçe yollarına kadar artık Battalgazi sınırları içerisinde asfaltsız hiçbir yer, hiçbir yol kalmamış durumdadır. Bundan sonraki süreçte Hatunsuyu, Kemerköprü, Alişar, Hasırcılar, Battalgazi, Orduzu, Hanımınçiftliği, Erenli ve Yaygın istikametine doğru gidilerek bütün bu bölgelerdeki asfaltsız yollarımızın hepsinin asfaltlanması noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki sezon sonunda Battalgazi sınırları içerisinde gerek köylerde, gerek ara yollarda, gerek bahçe yollarında asfaltsız hiçbir yer kalmayacak diye düşünüyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız