SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ASGD Genel Kurulunu Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:32:10
ASGD Genel Kurulunu Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi olağan genel kurulunu yaptı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda, divan başkanlığını Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir yaptı.

Olağan genel kurul öncesinde konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, spor basınını çok önemsediklerini dile getirdi.

Özdemir, Malatya için tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek, "Biz çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için yapmış olduğumuz çalışmalara ışık tutacaksınız. Bu ışık çerçevesinde de ilerleyen yıllarda bu genel kurulun önemini ve değerini çocuklarımız daha iyi anlayacaktır" dedi.

Özdemir, Malatya'da spor gazetecilerin bir arada olmasının, Malatya sporu adına önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir'in konuşmasının ardından seçime geçildi. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, olağan genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alarak, yeniden başkanlığa seçildi.

Akif Çelik Başkanlığı'ndaki Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şube yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

“Yönetim Kurulu; Akif Çelik, Fatih Avcı, Mehmet Türel, Ruhi Arslanboğa, Ömer Çelik. Denetleme Kurulu; Aziz Yiğit, Hasan Korkmaz, Ferdi Durdu.”

Seçim sonrası konuşan ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, Malatya'da kısa süre önce teşkilatlanmalarını tamamlamalarına karşın birçok faaliyette bulunduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız