SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ASGD'den Tanıtım Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:28
ASGD'den Tanıtım Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye de 54 ilde faaliyet gösteren ve Genel Merkezi Bursa’da bulunan Anadolu Spor Gazetecileri Derneğinin Malatya Şubesi tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Dernek tanıtım toplantısı öncesinde basın mensuplarına yemek daveti verildi. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi Yönetiminin, Maldia Restaurant’ta verdiği yemeğe, Şube yönetimi ve Malatya’nın çeşitli yerel televizyonlarında spor programı yapan yorumcular, spor müdürleri, gazetelerde köşe yazarlığı yapan spor yazarları ve basın mensupları katıldı.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, Türkiye genelinde oldukça aktif bir dernek olan bu oluşumun Malatya ayağının organizasyonu ve dernekleşmesi görevinin kendilerine tebliğ edildiğini ve yönetimdeki arkadaşlarıyla bu görevi kabul ettiklerini söyledi.

Malatya’da aktif bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade ededen Çelik, “Bizler öncelikle, dibe vuran Malatya futboluna yeni bir soluk getirmek, spor basınındaki arkadaşlarımızı sosyal aktivitelerle daha iyi motive etmek ve şehrimizin sportif ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak fikir ve projeler üretmek için buradayız” dedi.

Çelik, herkese eşit mesafede olacaklarını ve belirleyecekleri yol haritasına göre çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Derneğin Malatya Şube yönetimi; Başkan Akif Çelik, Başkan Yardımcısı Fatih Avcı, Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Türel, Basın Sözcüsü Ömer Çelik, Muhasip Ruhi Arslanboğa isimlerinden oluştu.

Bu arada dernek yönetimi aldıkları karar ile Salon ve Amatör Sporlardan Sorumlu üye olarak İhlas Haber Ajansı Malatya Muhabiri Ferdi Durdu’yu görevlendirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız