SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asık Suratlı Müfettiş Kalmadı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:07
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Eskinin asık suratlı vergi denetim müfettişleri kalmadı” dedi.

Beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat’ı ziyaret eden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.

Ziyarette yaptığı konuşmada verginin önemine temas eden Mehmet Balin, “Kazan kazanma vergi ödeme yerine kazanan elbette vergisini ödeyecektir. Eskinin asık suratlı vergi denetim müfettişleri kalmadı” ifadelerini kullandı.

Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat ise şunları söyledi:

“Bizler mükelleflerimiz ile her zaman iç içeyiz. Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı olarak 2,5 ay önce atandım. Daha önce de bu kurumdaydım. Kurumu ve işleyişi iyi biliyorum. Vergi Müfettişleri Grup Başkanlığı olarak Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli ilerinin vergi incelemelerini yapıyoruz. Kapımız herkese açık. Biz elimizden geldiği kadarıyla mükelleflerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, olması gerekeni yapıyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız