SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Asıl Müdür Bana Küfretti!..''

A- A+ PAYLAŞ

Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun, Türk Telekom Lig A'da oynanan Samsunspor-Malatyaspor maçında, kendisinin üzerine yürüyerek hakaret ettiği iddiasıyla Malatyaspor kalecisi Şenol hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bu arada kaleci Şenol ise, Artun'un kendisine küfrettiğini öne sürdü.

DİLEKÇEYİ VERDİ..
Emniyet Müdür Yardımcısı Artun, bugün olayın şahitlerini tespit ettikten sonra olay sırasında çekilen görüntü kaseti, yerel gazetelerde çıkan haberler ve diğer delilleri toplayarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sebahattin Artun, Başsavcı Ahmet Gökçınar'a verdiği şikayet dilekçesinde kaleci Şenol'un cezalandırılmasını istedi. Kaleci Şenol Karagöl'ün, karşılaşmanın devre arasında soyunma odası yerine reklam panolarından atlayarak ve koşarak yanına geldiğini, özel güvenlik mensupları, gazeteciler ve polis memurları tarafından engellenmesi üzerine de kendisine küfür ederek hakarette bulunduğunu belirten Artun, Karagöl'ün hem görev yaptığı makama, hem de kendisine ağır küfürlerde bulunduğunu savundu.

Şenol hakkında, kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakarette bulunmak suçundan Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 125. maddesi gereği 3 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açılacağı öğrenildi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Cevat Öncü de, kaleci Şenol'u kınadı ve "Bu Şenol'un ne ilk olayı ne de son olayı olacaktır" iddiasında bulundu.

"MÜDÜR BANA KÜFRETTİ.."
Maç sonrası röportajları D Spor Kanalı'nda yayınlanırken, Malatyaspor Kalecisi Şenol, maç sırasında seyirciyle aralarında herhangi birşey olmadığını, "3 sarı yıldızlı" bir emniyet müdürünün kalenin arkasından kendisine küfrettiğini öne sürdü ve "Bir futbolcuya küfür eden Emniyet Müdür Yardımcısı'nı kınıyorum. Eğer emniyet mensupları küfür edecekse bu futbolda terörü nasıl biterecekler. Bizi burada kim koruyacak" diyerek, Emniyet Müdür Yardımcısını suçladı.

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, maç sırasında kale arkasından bir Emniyet mensubunun Kaleci Şenol'a sözlü sataşmaları olduğunu öğrendiğini, bunun futbol ve spor adına olmaması gerektiğini bildirdi.

Öte yandan, konuyla ilgili Malatyaspor Kulübü'nden ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız