SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşırı Hız Ölüm Getirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:58:44
Aşırı Hız Ölüm Getirdi
A- A+ PAYLAŞ

Çöşnük Kavşağı yakınında gece yarısından sonra meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobilin 21 yaşındaki sürücüsü ölürken, arkadaşı yaralandı.

Kaza, 01.30 sıralarında meydana geldi. Orduzu Pınarbaşı yönünden il merkezine doğru aşırı hızla gelmekte olan Turgay Çolak yönetimindeki 34 FK 5636 plakalı otomobil, sürücünün kontrolu kaybetmesi sonucu, önce orta refüje çarptı, daha sonra da takla atarak karşı şeride geçti ve yan yol refüjüne kadar sürüklendi. Yaklaşık 120 metre mesafede durabilen otomobil hurdaya dönerken, kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ve 155 Polis İmdat'a bildirdiler. Ayrıca olay yerine AFAD ve İtfaiye ekipleri de geldi. Araçta sıkışan sürücü Turgay Çolak ve arkadaşı Erdinç Üçkaya, ekiplerin çabası sonucu çıkarılarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldılar. Ancak, kaza sırasında başından ağır yaralanan Çolak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vücudunda kırıklar bulunan Üçkaya ise tedavi altına alındı. Bu arada, gençlerin kaza yerine gelen arkadaşları fenalık geçirdi. Kaza yapan araç içindeki bira şişeleri dikkat çekti.

Kazayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

HABER FOTO: malatyahaber.com- yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız