SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşırı Hız Yüzünden Takla Attı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Bu arada ildeki diğer kazalarda da 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı..

TAKLA ATTI..
Edinilen bilgilere göre ölümlü kaza, Malatya-Elazığ Karayolu 5. kilometresindeki Malet Tesisleri yakınında meydana geldi. Aziz Çiçek (29) yönetimindeki 44 KF 625 plakalı kamyonet, aşırı hız yüzünden yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada, yuvarlanarak hurdaya dönen kamyonetin içindeki Aziz Çiçek ve Yusuf Sarıgül, olay yerine gelen Sivil Savunma ve İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışması sonrasında çıkartılarak ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Yusuf Sarıgül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

4 YAŞINDA KAZA KURBANI..
Öte yandan, Salı günü saat 18.30 sıralarında Fırıncılar Köyü'nden Malatya il merkezine gelmekte olan Ersoy Doğan yönetimindeki 44 plakalı traktör, yol üzerinde oynamakta olan 4 yaşlarındaki Yasin Tola'ya çarparak ölümüne yolaçtı. Traktör sürücüsü gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu 2. Ordu kavşağında E.K. yönetimindeki 44 KL 649 plakalı oto ile H.B. yönetimindeki 44 AY 409 ve M.Ö. yönetimindeki 44 FS 464 plakalı otoların karıştığı zincirleme kazada; 649 plakalı araçtaki E.K., M.Ç. ve İ.E.Ç., 049 plakalı araçta bulunan 56 yaşındaki H.B. ve 52 yaşındaki H.B. yaralandılar. Kaza sonrası H.K., E.K., H.B. ve Ç.K. adlı şahıslar arasında da kavga çıktı ve şahıslar birbirlerinden şikayetçi oldular.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Hakan Karabulut yönetimindeki 34 plakalı otomobil, Yeniköy mevkiinde mıcırlı yolda kontroldan çıktı ve tümseğe çarptı. Sürücü yaralandı.

Doğanyol’dan Malatya yönüne gelmekte olan Hamza Kaya yönetimindeki plakasız motosiklet 5. kilometrede, mıcır nedeniyle devrildi ve motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Sivas karayolu üzerinden Sütlüce köyüne gitmekte olan Derviş Şahin yönetimindeki 44 plakalı oto, 22. kilometrede şarampola yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Mustafa Yıldırım ve Mustafa Yiğit yaralandılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Yıldırım Ay yönetimindeki 44 plakalı minibüs, Yeşilyurt sınırlarında karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşlarındaki Melike Bulut’a çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

Sivas yönünden Malatya’ya gelmekte olan Cengiz Güneş yönetimindeki motosiklet, Malatya’ya 32 km. mesafede hatalı şerit değiştirince, aynı yönde gitmekte olan Osman Tokay yönetimindeki araç arkadan çarptı. Kazada Güneş yaralandı.

Merkez Kapıkaya Köyü Kızmehmetler mezrasında Metin Zeren yönetimindeki traktörün römorkunun eğim nedeniyle devrilmesi sonucu, römorkta bulunan Murat Zeren düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Hekimhan Hasançelebi Kasabası Ilıca Piknik alanı yolunda Vahap Ünlü yönetimindeki 44 plakalı otonun, Mustafa Ergen yönetimindeki 06 plakalı araca arkadan çarptığı, araçların hasar gördüğü bildirildi.

Gölbaşı yönünden Doğanşehir Kapıdere Köyüne gitmekte olan Ali Ulgul yönetimindeki 35 plakalı otomobil, Örencik Köyü Tespihli mezrası yakınlarında, mıcır nedeniyle kontroldan çıktı ve taş yığınına çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Hekimhan ilçesi Basak Köyünden Güvenç Köyüne gitmekte olan Muharrem Topçu yönetimindeki 44 plakalı kamyonet, Basak çıkışında, yolun kamyonetin ağırlığı nedeniyle çökmesi sonucu, sürücünün kontrolundan çıktı ve bahçeye girdi. Araçta ve bahçede hasar meydana geldi.

Hanımınçiftliği Kasabası Cihanbey Mahallesinde Hikmet Mehteroğlu yönetimindeki 44 plakalı araç, bisikletli olan 11 yaşındaki Mehmet Gündüz’e çarparak yaralanmasına neden oldu.

Arapgir- Keban yolunun 20. kilometresinde Alper Kör yönetimindeki 23 plakalı oto, mıcıra kapılarak takla attı. Araçta bulunan Vedat Bayır, Hamit Kantar ve Fatih Kaya yaralandılar.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Uğur Altay yönetimindeki 58 plakalı araç, Akçadağ ilçesi Tataruşağı köyü yol ayrımı mevkiindeki viraja hızlı girince, araç devrildi. Sürücü Uğur Altay yaralandı, araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız