SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aşırı Satış Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, grip ilacı satışlarının mevsimsel düzeyde olduğunu ve aşırı bir grip ilacı satışının olmadığını bildirdi.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, "Eczanelerimizden bize gelen bilgi ve kendi işyerlerimiz de gördüğümüz kadarıyla mevsimsel gribin ötesinde aşırı grip ilaçlarını satıldığını görmüyoruz. Her yıl bu mevsimlerde gribin yoğunluğu ve yaygınlığı hangi aşamada ise, Malatya için söylüyorum grip ilaçlarını satışı da o aşamada. Aşırı bir ilaç satışı söz konusu değil. Grip olan her vatandaşımız, kendisini domuz gribi olup olmadığı endişesine kapılıyor" dedi.

Köse, vatandaşların domuz gribi ilacını sorduklarını söyleyerek, "Domuz gribi aşıları eczanelerimizde bulunmuyor. Domuz gribi aşısı Sağlık Bakanlığı'nca dağıtılmaktadır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız