SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aşırı Sevinç' Yüzünden Olmuş!

A- A+ PAYLAŞ

Fatih’te ortak yaşadıkları dubleks dairenin hissesi nedeniyle davalık olan Hekimhan-Kurşunlu'lu iki kardeşten işçi emeklisi ağabey Bünyamin Ateş, davayı kaybedince tekstil atölyesi sahibi kardeşi Sertif Ateş (45), eşi Gülşen Ateş ve kızları ilköğretim 4’inci sınıf öğrencisi Kardelen Ateş’i, tabancayla vurarak öldürdü. Ailenin 15 yaşlarındaki oğlu Demirkan Ateş ise amcasının elinden kaçarak kurtuldu. Olaydan sonra polise teslim olan Bünyamin Ateş, Ateş ifadesinde şunları söyledi:

“Ben, iki kardeşim Sertif ve Enver ile ortak iş yapıyorduk. Daha sonra kardeşlerimden Enver’in işleri bozuldu ve canına kıydı. Sertif, kardeşim Enver’in ölümünden beni sorumlu tutunca aram açıldı. Oturduğu daireyi 85 bin TL’ye satın almıştım. Aramız açılınca tahliye etmesi için dava açtım. Mahkemeyi kazandım ama Yargıtay’dan farklı karar çıktı.

‘Beni tahrik ettiler’

Kararın Yargıtay tarafından bozulmasının kardeşim kutyama yapıp aşırı sevinç gösterisinde bulununca sinirime dokundu. Kardeşim Sertif ve yengem ‘Bizi biraz zor çıkartırsın buradan. Gidecek biri varsa oda sensin. Enver’i sen öldürdün. Sıra bize mi geldi?’ gibi sözlerle üzerime geldi. Yengem hakaret etmeye başlayınca kendimi kaybedip silahımı ateşledim, gerisini hatırlamıyorum” dedi. Bünyamin Ateş, adliyeye sevk edilirken “Bu cinayetten Yargıtay ve hukuk mahkemeleri sorumludur. Onların verdiği kararlar yüzünden katil oldum” diye bağırdı. Olaydan yara almadan kurtulan Ateş ailesinin oğlu Demirkan Ateş ise polise amcasının silahı kendisine doğrulttuğunu ancak ateş etmediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız