SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşırı Sıcaklara Dikkat !

A- A+ PAYLAŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile, Sinop, Yozgat, Sivas, Van ve Diyarbakır çevrelerinde görülecek sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara (sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri öğle saatlerinde parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Yozgat ve Sivas çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yagışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Sinop çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, kuzey ve batısı (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Tunceli, Bingöl, Muş, Malatya ve Elazığ) ile Van çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Diyarbakır çevreleri kısa ve süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız