SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asırlık Dedeye Doğum Günü Sürprizi

0
Güncellendi - 2019-06-10 03:51:41
Asırlık Dedeye Doğum Günü Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yaşayan Hasan Hüseyin Sarıkaya 100 yaşına girdiği doğum gününü çocukları ve torunlarıyla pasta keserek kutladı. Hayatında ilk kez doğum günü kutlayan Hasan dedenin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Akçadağ ilçesine bağlı Kayadibi Mahallesi'nde ikamet eden Hasan Hüseyin Sarıkaya'nın 100 yaşına girmesi nedeniyle çocukları ve torunları tarafından sürpriz yapıldı.

2000 yılında eşi Gülsüm Sarıkaya'yı kaybeden 5 erkek, 3 kız çocuğu, 42 torunu bulunan Hasan Hüseyin Sarıkaya'nın torununun torunu Başak Sarıkaya 17 yaşında. Dokuz günlük Ramazan bayramı tatili nedeniyle Kayadibi Mahallesi'nde bir araya gelen aile fertleri, Sarıkaya'ya 100. yaşına özel üzerinde “100” yazan pasta hazırladı. Havai fişek gösterisinin de yapıldığı programda Sarıkaya kendisi için hazırlanan pastanın üzerindeki mumu üfledi.

Unutulmayacak bir doğum günü yaşayan Sarıkaya, çocukları ve torunlarına teşekkür ederken, duygusal anların yaşandığı doğum günü programı misafirlere Akçadağ pilavı ikram ile son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • dede (4 yıl önce)
    akcadag pilavi yemek statusunden ikramlik statusune gecmis
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (4 yıl önce)
    Ne güzel ataya, dedeye hürmet çok güzel bir tablo. Bu aileyi Türk toplumunu kadim toplum yapan ataya saygı ve sevgi gibi değerleri yaşattıkları için tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla