SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asırlık Malatyalı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:26:50
Asırlık Malatyalı...
A- A+ PAYLAŞ

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 100’üncü yaşını dolduran Dodi Hazar’ın doğum gününü kutladı. Dodi Nine’nin elini öpen Başkan Çelikbilek, altın hediye etti. 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Rüzgarlıbahçe Mahallesi’nde yaşayan Dodi Hazar Nine’yi, 100’üncü doğum gününde yalnız bırakmadı. 1914 Malatya doğumlu, 6 çocuk ve 22 torunu olan Dodi Hazar Nine’yi evinde ziyaret eden Başkan Yücel Çelikbilek doğum gününü kutlayarak elini öptü. 1977’den bu yana Beykoz’da yaşayan Dodi Nine ilçenin en yaşlı sakinleri arasında yer alıyor.

Pasta ve çiçekle Dodi Nine’yi ziyarete giden Başkan Çelikbilek ihtiyaçlarını sorarak kendisine sağlıklı ve hayırlı bir ömür diledi. Dodi Nine’ye 100’üncü doğum gününde altın hediye eden ve hayır duasını alan Başkan Çelikbilek, günün anısına çocuk ve torunlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dodi Nine, özellikle belediye başkanı tarafından hatırlanmaktan dolayı teşekkürlerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız