SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Asırlık Sevda'da Ölüm Ayrılığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:48
'Asırlık Sevda'da Ölüm Ayrılığı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde 92 yıldır Abdullah Adıgüzel'le evli olan ve ''Asırlık Sevda'' haberleriyle gündeme gelen 112 yaşındaki Elif nine, vefat etti. 

Arguvan ilçesine bağlı Yazıbaşı köyündeki evinde gece saatlerinde yaşamını yitiren Elif Adıgüzel'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

92 yıldır Elif nineyle aynı yastığı baş koyan 114 yaşındaki Abdullah Adıgüzel, evinde taziyeleri kabul etti. Torunları ve çocukları tarafından teselli edilen Abdullah dede, duygularını ifade etmekte zorlandı. 

7 çocuğu ve 113 torunu olan Adıgüzel çiftinin küçük oğlu İsmail Adıgüzel, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Anne babasının birlikte ölmek için dua ettiğini anlatan Adıgüzel, ''Babam da hep 'Allah'tan tek dileğim, Elif'in benden önce bu dünyadan gidip beni tek bırakmasın. Allah benim canımı keşke Elif'ten önce alsa' diye dua ediyordu. Annemin kaybı onu çok üzdü'' dedi. 

Yıllardır aynı yastığa boş koyan Adıgüzel çifti, haberlere konu olmuştu. ''Asırlık Sevda'' haberleriyle basında yer alan çift, evlilik yıl dönümlerinde, doğum günlerinde ve Sevgililer Günü'nde basının ilgi odağı haline gelmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız