SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşk Oyunu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:23:52
Aşk Oyunu
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 04 Nisan 2014

Yapımı :

2014 - Türkiye

Tür : Komedi ,  Romantik

Yönetmen : Umut Yüksel

Oyuncular : Kemal Uçar ,  Pınar Göktaş ,  Ebru Öztürk ,  Lemi Filozof ,  Dilşah Demir

Senaryo : Ezgi Yüksel ,  Umut Yüksel

Yapımcı : Umut Yüksel ,  Ezgi Yüksel

Film Özeti

Aşk Oyunu, 28 yaşında İstanbul'da yaşayan Mengenli profesyonel bir aşçı olan Cevat'ın, bir gece rüyasında vefat etmiş babasını görmesi ve onun direktiflerinin peşinden gidişini perdeye taşıyor. Cevat, rüyasına giren babasından Galatasaray'ın şampiyon olma tüyolarını alır ve işe koyulur. Fakat Cevat ve arkadaşlarının hiç hesaba katmadığı bir şey olacak ve genç adamın hayatı ve ilişkisinin arasında patlak verecek bir maceraya yelken açacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız