SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşka Yolculuk

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 26 Mart 2010
Yönetmen : Anand Tucker
Oyuncular : Amy Adams , Matthew Goode , Adam Scott , John Lithgow
Senaryo : Deborah Kaplan - Harry Elfont
Yapımcı :
Müzik : Randy Edelman
Görüntü yön. : Newton Thomas Siegel
Tür : Romantik , Komedi
Süre : 100 dk.
Yapım yılı : 2010
Ülke : ABD-İrlanda
Dağıtıcı : UIP

İlişkisinde evlilik teklifi almadan dördüncü yılını dolduran Anna Brady (Amy Adams), artık bu işi çözmeye kesin kararlıdır. Kadınların erkeklere 29 Şubat tarihinde evlilik teklifi yapmasına izin veren eski bir İrlanda geleneğini keşfeden Anna, Boston’dan Dublin’e giden kardiolog erkek arkadaşı Jeremy’nin (Adam Scott) izini sürmeye karar verir.

Ancak kötü hava koşulları ve şanssızlık İrlanda’da da yakasını bırakmaz. Hiç beklemediği bir anda kendisini İrlanda’nın öbür ucunda bulan Anna, başkent Dublin’e ulaşabilmek için kaygısız ama ters mizaçlı aşçı Declan’ın (Matthew Goode) yardımına başvurmak zorundadır. İrlanda’nın ünlü Cennet Adası’nda sürekli didişme halinde olan Anna ile Declan, çok önemli bir gerçeğin farkına varacaklardır: Çıktığınız yol sizi hiç beklenmeyen yerlere götürebilir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız