SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asker Aldı Malatya'ya Gönderdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:55
Asker Aldı Malatya'ya Gönderdi
A- A+ PAYLAŞ
BDP'li vekillerle PKK'lı teröristlerin yol kesme sırasında karşılaşma ve kucaklaşmasından sonra bir başka skandal da Kato dağlarında yaşandı.
 
Kato dağlarında operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri tarafından öldürülen 7 teröristin cesedi kendilerini Sivil İnsiyatif olarak adlandırılan gruba teslim edildi.
 
Kato dağlarında bulunan Laleş Yaylasında yaşandığı ileri sürülen skandalda, PKK'lı teröristler, güvenlik güçleri ile girdiği çatışmalarda ölüp, çatışma alanından kaçırdıkları terör örgütü üyesi arkadaşlarını kendilerini Sivil İnsiyatif olarak adlandırılan kadın ve yaşlılara teslim ettiler. Teröristler tarafından el yapımı sedyelerde getirilen terörist cenazeleri Sivil İnsiyatif grubuna kendi teslim edildi. Teslim sırasında PKK'lı teröristler alkış tutarken teslim alan grup da terör örgütü elebaşısı lehine sloganlar attı. Dün ilçe merkezine getirilen cenazeler ilçe girişinde güvenlik güçleri tarafından kesildi. Cenazeleri vermek istemeyen grupla asker arasında taşlı sopalı çatışma yaşandı. Alınan terörist cenazeleri otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp kurumuna gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız