SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asker Servisine Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:36:46
Asker Servisine Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Mardin’de terör örgütü PKK'lılar tarafından yola tuzaklanan bombanın askeri servis aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerin ve yaralananların isimleri belli oldu.

Mardin’de PKK'lılar askerleri taşıyan sivil otobüsün geçişi sırasında bombalı saldırı düzenledi. Patlamada sonucu otobüste bulunan 5 asker ile 2 sivil personel ve 1 vatandaş yaralandı. Aracın içinde bulunan Uzman Çavuş Ergün Karaca şehit oldu.

Olayda ayrıca Albay Y. E, Binbası G. K., Kıdemli Başçavus S.N.A., sivil şoför A.G., Er İ.O. ile M.M.Y. yaralandı. Ayrıca patlama esnasında olay yerinde bulunan A.C. isimli vatandaşlar da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yarın Selen Kışlasında düzenlenecek olan askeri törenle memleketine gönderilecek olan şehit uzman Çavuş Ergün Karaca'nın Adana nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi. Karaca'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız