SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asker Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ
Kastamonu'da vatani görevini yaparken intihar ettiği öne sürülen Jandarma Er Doğukan Kayaoğlu, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı. 
 
15 gün önce izinli olarak Malatya'ya gelen evli ve 1.5 yaşında bir kız çocuğu bulunan Kayaoğlu'nun askeri birliğinde intihar ettiği öne sürüldü. Malatya Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Jandarma Er Doğukan Kayaoğlu'nun cenazesi, askerler tarafından getirildi. Malatya İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Recep Ayaz ile Merkez Komutanlığı görevlilerinin katıldığı cenaze töreninde Kayaoğlu'nun yakınları da hazır bulundu. Cenaze töreni sırasında askerin ailesi gözyaşlarını tutamazken, eşini kaybeden Şeyma Kayaoğlu küçük kızı Tuana'yı yanından ayırmadı. Küçük Tuana ise, sürekli ağladı. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız