SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Askerden İzinli Geldi Cinayete Kurban Gitti

0
Güncellendi - 2016-09-20 02:33:51
Askerden İzinli Geldi Cinayete Kurban Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da silahlı kavgada başından vurularak, hayatını kaybeden er Furkan Kahraman’ın (21) son mesajı yürekleri dağladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla askerden izinli olarak memleketi Malatya’ya gelen Kahraman, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısı Sarıcıoğlu Mahallesi'ndeki silahlı kavgada başından vurulmuş ve hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti.

Terhisine iki ay kalan Kahraman’ın sosyal medya hesabına son olarak, “Kimseye borcum yok verilecek. Hesabım yok, pişmanlığım yok, eyvallahım hiç yok. Benim olan kıymetini, olmayan haddini bilecek. Ve diyorum ki beni gerçekten tanımak istiyorsanız, ya iyi bir dost olun ya da sağlam bir düşman” yazdığı görüldü.

Kahraman’ın cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Bu arada, Almina Dilara D. adlı kadının da ağır yaralandığı silahlı kavgayla ilgili soruşturmanın da sürdürüldüğü bildirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

cinayetfurkan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • inan (7 yıl önce)
    Yazık günah ailelerine Allah sabır versin, dışarıda malatyayı anlatırken gece yarısı ailece dışarı çıkılabilecek nadir illerden birisidir diyorum. inşallah halk olarak bilinçleniriz. erkek olarak dışarıda bazen tedirgin oluyorum, bunu düzeltmenin yolu ancak gençleri eğitmekten geçer, güzel ve güvenli bir malatya hepimizin ihtiyacı, hepimiz birbirimize saygılı sevgili olalım
    0
    0
    Yanıtla