SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Askeri Üs'teki Kazada Ölenlerden Biri Malatyalı..

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'nda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden askerlerden Davut Alkaç'ın cenazesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'ndan alınarak, Babası Ali Alkaç ile amcası Hasan Alkaç'a teslim edildi. Evladını asker ocağında geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden baba Ali Alkaç'ın ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Ölen diğer asker İsmail Bakır'ın ise Malatya doğumlu olduğu bildirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün gece saatlerinde meydana gelen kazada, Malatya doğumlu İsmail Bakır (20) ve Gümüşhane doğumlu Davut Alkaç (20), devriye gezen askeri aracın altında kalarak şehit olmuştu. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Morgu'nda, 2 askerin cesetlerine otopsi yaptı. Şehit askerlerden er Davut Alkaç'ın cenazesi, göz yaşları arasında ailesine teslim edildi. Garnizyon Komutanı Tümgeneral Akın Öztürk ise acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Ayakta durmakta zorlanan baba Ali Alkaç, yaşanan olayın talihsiz bir olay olduğunu söyledi.

 

Acılı baba ve amca, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden er Davut Alkaç'ı memleketleri Gümüşhane'de defnetmek için yola koyuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız