SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Askerler Ölürken Neredeydiniz?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyonunu protesto eden gruba tepki gösteren bir vatandaş, "O kadar asker öldü, neden o zaman yapmadınız da bugün yapıyorsunuz?" dedi.

Aralarında Emeğin Partisi (EMEP) üyelerinin de bulunduğu bazı sol düşünceye mensup siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sınır ötesi operasyona tepki göstermek amacıyla AKP Malatya İl Binası önünde eylem yaptı.

EMEP İl Başkanı Necdet Bali'nin açıklama yaptığı esnada gruba yaklaşan bir vatandaş, karşı protestoda bulunarak, "O kadar asker öldü, neden o zaman yapmadınız da bugün yapıyorsunuz? Azcıkta askerlere yapın, onlar da bu memleketin çocukları" diyerek tepki gösterdi.

Eylemciler ise vatandaşın tepkisini bastırmak için yüksek sesle slogan attı.

Sınır ötesi operasyonu protesto edenlere karşı protestoda bulunan vatandaş, sivil polislerce bölgeden uzaklaştırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız