SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Askere ve Polise: "Kutlu Mücadelenin Yiğitleri"

0
Güncellendi - 2016-07-04 04:08:59
Askere ve Polise:
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı'na gönderdiği bayram tebriği mesajında askerler için 'kutlu mücadelenin yiğitleri' ifadelerini kullandı.

Çalık, PTT'nin 'Size Minnettarız' kampanyası aracılığı ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki emniyet ve jandarma birimlerine bayram tebrik kartı gönderdi.

Çalık, Ramazan Bayramı dolayısı ile Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı'na gönderdiği tebrik kartında şunları yazdı:

“Saygıdeğer komutanım, vatanımızı, bayrağımızı, istikbalimizi, birlik ve beraberliğimizi can pahasına savunan, bu kutlu mücadelenin yiğitleri, Ramazan Bayramınızı kutluyor, size, sizin nezdinizde görev yapan kınalı kuzularıma, ailenize, milletimize sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk diliyorum. Allah'a (CC) emanet olun.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

k2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    değerli vekilim size yalvarıyorum televizyon kanallarında hangi sayı kaç defa yazılmış hangi resimler farklı gibi yalan dolanla insanlarimiz somuruluyor sahte telefon ,sahte bal ve sahte bitkisel ilaç satanlardan geçilmiyor bu televizyonların yayınlarına derhal son vermenizi istiyoruz halkı kandıran bu şarlatanların gerekli cezayı almasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla