SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Askerlere TIR Çarptı, 1 Er Şehit

0
Güncellendi - 2016-10-24 17:31:14
Askerlere TIR Çarptı, 1 Er Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yol kontrolu yapan askerlere TIR'ın çarpması sonucu 1 asker şehit olurken 1 asker yaralandı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi'nde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerine TIR çarptı. Kaza, Pazar gecesi 22.30 sıralarında Malatya-Gölbaşı Karayolu Erkenek Mahallesi çıkışına meydana geldi.  Erkenek Jandarma Karakolu’nun yakınında yol uygulaması yapan jandarma ekiplerinin toplandığı esnada, Malatya'dan Adana istikametine gittiği öğrenilen Kadri S. idaresinde 49 DA 706 plakalı boş kasa yüklü TIR, önce dubaları toplayan Jandarma Er Uğur İpek’e (20) ardından da jandarma aracına çarptı.  Jandarma aracını hurda yığınına döndüren TIR, 200 metre sonra durabildi.

Kazada ağır yaralanan Jandarma Er Uğur İpek ile jandarma aracının içerisindeki Astsubay Çavuş Mustafa Erdal (22), olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma Er Uğur İpek, Doğanşehir İlçe Devlet Hastanesi'ne doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Astsubay Çavuş Mustafa Erdal ise Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kaza sonrası TIR sürücüsü Kadri S., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazada şehit olan Jandarma Er Uğur İpek'in Nevşehir nüfusuna kayıtlı olduğu kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

jandarmakaza4

jandarmakaza3

jandarmakaza5

jandarmakaza1

YARALI ASTSUBAY DEVLET HASTANESİNE GETİRİLDİ (CAHİT ÖZÇELİK - ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • GAZİ CEMAL (7 yıl önce)
    MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE BÜYÜK SABIRLAR VERSİN YARALI KARDEŞİMİZEDE RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN
    0
    0
    Yanıtla