SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ASKF'den Kulüplere Uyarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:51
ASKF'den Kulüplere Uyarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) 2. transfer dönemiyle ilgili amatör spor kulüplerine hatırlatmada bulundu. 

2. transfer dönemi devam ederken, ASKF, amatör spor kulüplerinin uyması gereken hususlarla ilgili hatırlatma yaptı. 

MASKF tarafından gönderilen yazıda, "Transfer işlemleri belgelerinde kulüp yetkilisinin adı ve soyadının ve doğum tarihin yazılması mutlaka gereklidir. Bazı belgelerde adı-soyadı yazılmadan sadece mühür basılıp, imza atıldığı görülmüştür. İmzayı atanın kim olduğunun bilinmesi için kulüp yetkilisinin adı-soyadının yazılmasına dikkat edilmelidir. Transfer işlemlerinde TFF ve TASKK hesabına yatırılan paraların banka dekontlarının aslı alınmalıdır. ASKF’lerin referans belgesi vermesi kesinlikle tek başına yeterli değildir. Dekontun aslı mutlaka alınacaktır. TASKK dekontlarında transfer yapan futbolcunun adı-soyadı olacaktır. Birden fazla futbolcunun transfer ücreti bir defada yatırılmış ise her futbolcunun adı-soyadı dekonta tek tek yazılmış olmalıdır" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız