SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den 'Askıda Ekmek'

0
Güncellendi - 2018-07-30 03:15:59
MHP'den 'Askıda Ekmek'
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin startını verdiği ‘Askıda Ekmek’ kampanyasını Malatya’da da başlattıklarını söyleyerek, herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, haftalık 100 ekmek ile projeye destek olarak, yoksul ve muhtaç vatandaşlara desteklerinin başladığını söyledi.

Avşar, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu, unutulmuş bir geleneğimiz olan Askıda Ekmek projesini Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda biz de Malatyamızda başlatıyoruz. Proje unutulmuş bir geleneğimizi, yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek amaçlı yapılmıştır. Askıda ekmek, yoksul ve yardıma muhtaç kişileri korumak adına son derece önemli bir değerimizdir. Bu proje ile bir ekmek kendinize alırken bir ekmek de yoksul ve muhtaç kardeşlerimize alıyorsunuz. Camiamızın ve Malatyalı hemşehrilerimizin de yardımlaşmak için projeye destek olacağına inancım tamdır. Birlik ve beraberliğimize bu yardımlaşma vesile olacaktır. İlçe teşkilatlarımızda farklı fırınlarda projeye destek amaçlı çalışmalarına başladılar. Bu kampanyamıza destek istiyoruz. Umut ediyorum ki, ihtiyaç sahiplerine destek ve yardımda bulunulacaktır” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    MALATYAMIZIN EN BÜYÜK SORUNUYDU ASKIDA EKMEK ÇOK ŞÜKÜR SAYIN BAHÇELİ TALİMATI İLE MALATYA YOKSULLUKTAN KURTULDU
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (5 yıl önce)
    Bu uygulama Malatya'mız da zaten vardı.Sayın Bahçelinin çağrısı umarım yapılmayan illerde faydalı olur.Duyarlılığından dolayı sayın Bahçeliden ALLAH razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla