SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Askıda Ekmek' Projesine Destek

0
Güncellendi - 2018-07-28 01:46:22
'Askıda Ekmek' Projesine Destek
A- A+ PAYLAŞ

Ekmeğe yapılan yüzde 15 lik zammın ardından, "insani ve vicdani boyutta değil" diyerek tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  "askıda ekmek" projesi başlatacaklarını duyurmuştu.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan yaptığı açıklamada, projeye destek verdiklerini belirterek “Bilge Başkanımız nezdinde Malatya il ve ilçe Ülkü Ocakları olarak projeye sonuna kadar destek veriyoruz. Genel Başkanımızın “Kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri hayata geçirilmeli” sözünden hareketle kaybolan birlik beraberlik ve yardımlaşmayı tekrar sağlamamız gerekmektedir.

Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız 1 tane dahi ekmek olsa evlerine götürürken kısmamalı ve sofralardan ekmek eksik olmamalıdır.

Bizler Ülkü Ocakları olarak hali vakti yerinde olan her bireyin ekmek alırken 1 adet dahi olsa fazladan ekmek alarak Askıda Ekmek Projemize davet ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    El ele vererek milleti bir parça ekmeğe kurban ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla