SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Askıda Ekmek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fırıncılar Odası'na bağlı fırıncıların gönüllü olarak destek verdiği Askıda Ekmek Kampanyası ilgi görüyor.

Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Rotary Kulübü ile ortak ortaklaşa yürüttükleri Askıda Ekmek Kampanyası'na Ramazan ayı nedeniyle ilginin daha da arttığını söyledi. Kampanyanın, kamuoyunda duyuldukça ilginin daha da arttığını belirten Büyükelçi, kampanya kapsamında fırına ekmek almaya gelen vatandaşların, hayırlarına bıraktıkları ekmeklerin sayısı kadar fırındaki duvara ekmek rakamı konulduğunu ve gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarında ihtiyacı kadar ekmeği götürdüğünü ifade etti.

Kampanyanın hem hayır yapmak isteyen ve hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarca tam olarak bilinmediğini belirten Büyükelçi, "Çok önemli bir sosyal dayanışmaya aracılık ediyoruz. Veren el ile alan el arasında gönül köprüsü oluyoruz. Fırıncı esnafı olarak bundan mutluluk duyuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız