SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşkın Halleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:24
Aşkın Halleri
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 24 Ekim 2014

Yapımı : 2014 - ABD

Tür : Dram ,  Romantik

Süre: 119 Dak.

Yönetmen : Ned Benson

Oyuncular : James McAvoy ,  William Hurt ,  Jessica Chastain ,  Ciaran Hinds ,  Viola Davis

Senaryo : Ned Benson

Yapımcı : Jessica Chastain ,  Cassandra Kulukundis

Film Özeti

Conor ve Eleanor aşkla evlenmiş ve beraberliklerini mutlu bir biçimde sürdüren bir çifttir. Ta ki bir gün yine birbirlerine ne kadara yabancılaştıklarını fark edene kadar… Daha önce karşımızda The Disappearance Of Eleanor Rigby: Him and Her başlıklarında çıkan film bu sefer hayatı yeniden keşfedişini subjektif bir bakış açısıyla yeniden beyazperdeye taşıyor. Senaristliği ve yönetmenliği daha önceki filmlerde olduğu gibi Ned Benson’a ait olan yapımın başrollerin de James McAvoy ve Jessica Chastain’i izliyoruz. Onlara kadroda eşlik eden isimlerse William Hurt, Viola Davis, Isabelle Huppert, Ciarán Hinds ve Bill Hader.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız