SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ASKOM Malatya'da Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:07:16
ASKOM Malatya'da Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM ) toplantısı koordinatör il Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Toplantıda anne ve bebek ölümlerinin önlenmesi konusunda bölgesel düzeyde alınacak önlemler, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri ile hastanede verilen acil servis hizmetlerinin koordinasyon içerisinde aksatılmadan yürütülmesi, bölge illerin sağlık kapasitelerinin daha verimli kullanılabilmesini sağlamak için iller arası koordinasyonun arttırılması konuları görüşüldü.

Toplantıda illerde yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve bir sonraki toplantının Elazığ ilinde yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıya Malatya İl Sağlık Müdürü Dr.Nail Umay başkanlığında Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Selahattin Karakoç, Bingöl İl Sağlık Müdürü Dr.Abdullah Demir ile Malatya,Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin Sağlık Müdür Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden ilgili başkanlar, Halk Sağlığı Müdürlüklerinin ilgili şube müdürleri ve hastane başhekimleri katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız