SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ASKON'un Tanıtım Atağı

A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya'da tanıtım kokteyli düzenledi.

ASKON Malatya Şubesi tarafından Avşar Otel'de yapılan kokteyle Vali Yardımcısı Bayram Öz, CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Müftü Vekili Mahmut Karatepe, CHP İl Başkanı Niyazi Gökçe, ASKON Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çınar ve ASKON Malatya Şube Başkanı Ömer Çakmak ile birlikte çok sayıda işadamı katıldı.

ASKON Malatya Şube Başkanı Ömer Çakmak, ülke kaynaklarını ülke için değerlendirme heyecanı ile hareket etmeye çalıştıklarını belirterek, ülkenin zengin yer üste ve yer altı kaynaklarının en iyi şekilde değerlendirilmesi amacında olduklarını söyledi. Çakmak, Malatya'ya alternatif sektörlerin mutlaka kazandırılmasının şart olduğunu ifade etti.

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çınar ise derneklerini 1998 yılında kurulduğunu aktararak, derneğin hedefleri hakkında bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız