SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asla Başaramayacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:48:49
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, dernek binasında dernek yöneticileriyle yaptığı basın açıklamasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
 
"30 Ağustos tarihten silinmek istenen milletimizin, Milli Mücadele'deki milletimizin dayanışma ve birlik anlayışı olan günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarının düşman işgalinden kurtulduğu, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğu gündür" diyen TÜMGAZİDER Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, şu ifadeleri kaydetti:
 
"30 Ağustos'ta kazanılan büyük zaferin ardından, 9 Eylül 1922'de cennet vatanımız yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle, doğusuyla, batısıyla, ecdadımızın verdiği mücadele sonunda düşmandan tamamen temizlenmiştir. Bilhassa şunu belirtmek isterim ki; birlik ve beraberliğimize karşı dış desteklerle vatan hainlerinin son günlerde yapmış oldukları saldırılar yüreğimizi dağlamaktadır. Ülkemizde kaos ortamı meydana getirmek isteyenler emellerine asla ulaşamayacak ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Dünya durdukça var olarak birliğinden ve bütünlüğünden asla taviz vermeyecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 90. yıldönümünü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehit ve gazilerimize rahmet dilerim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız