SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asla Fırsat Vermeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:41:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, 26- 30 Ağustos tarihleri arasında kutlanmakta olan Zafer Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Milletimizin şanlı tarihinden, milli mücadele yıllarındaki dayanışma ve kardeşlik bilincinden aldığımız ilhamla bölücülere ve kargaşa çıkarmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz."dedi.

Öz, şunları söyledi:

"Ağustos ayı milletimizin kaderine yön veren birçok zafere şahitlik etmiştir. Bu zaferler arasında bugünkü cennet toprakları bize yurt yapan 1071 yılındaki Malazgirt Zaferi ile 1922 yılındaki zaferlerin çok ayrı bir yeri vardır.

942 yıl önce Malazgirt Ovasında yanan inancın ve adanmışlığın meşalesi asırlardır Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyetiyle yanmaya devam etmektedir. Anadolu’yu Malazgirt Zaferi ile yurt yapan, 1922 yılında Dumlupınar’da işgalcileri püskürten atalarımız canları pahasına bu aziz toprakları bizlere emanet etmişlerdir. Bu topraklarla özdeşleşen barış ve hoşgörü medeniyeti, kıtaları aşarak insanlığa ışık olmuş, farklı inançlara, dillere, köken ve kültürlere sahip insanların huzur içerisinde bir arada yaşamasına imkân sağlamıştır.

Bölgemizin adeta yangın yerine döndüğü bu günlerde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak; Selçukludan bu yana bu topraklarda hakim olan hoşgörü ile Çanakkale, Maraş, Antep, Urfa, Kütahya ve yurdun dört bir yanında yatan şehitlerimiz sayesindedir. İnancını ve onurunu her şeyin üstünde tutan milletimiz sayesindedir. Bizlere bu toprakları emanet eden atalarımızı minnet ve şükranla anmak boynumuzun borcudur.

Milletimizin şanlı tarihinden, milli mücadele yıllarındaki dayanışma ve kardeşlik bilincinden aldığımız ilhamla bölücülere ve kargaşa çıkarmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Geçmişimizin kutsal mirasından istifade ederek ortaya koyduğumuz çözümler; birlik ve beraberliğimize, istikrar ve huzurumuza kasteden her türlü tehdidi bertaraf edecektir.

Bu vesile ile tarihi önemi haiz bu Zafer Haftası’nda, büyük bedeller karşılığında bizlere bağımsız bir vatan armağan eden ecdadımızı, şehit ve gazilerimizi; kahraman Mehmetçiklerimizi ve polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız