SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asla Kimseye Haraç Vermeyiz.."

0
Güncellendi - 2018-12-18 05:01:34
A- A+ PAYLAŞ

"MEYDANI BU ŞAHISLARA BIRAKMAYACAĞIZ.." Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tesislere yönelik  silahlı saldırıyla ilgili, “Bizi tehdit ederek, şantajla haraç bekliyorlarsa, 4 tane değil 100 tane kurşunda sıksalar asla bu yoldan geri dönmeyeceğiz. Gerekirse canımızı da veririz ama asla kimseye haraç vermeyiz” açıklamasında bulundu.

Gevrek, Antalyaspor ile oynadıkları karşılaşma sonrası stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu hain saldırı, Malatya’mıza ve kulübümüze sıkılan kurşunlar. Kendini taraftar görüyor, kulübüne bunu yapan taraftar olamaz. Taraftarla bizim hiçbir zaman sıkıntımız yok. Gerçek taraftar bugün buradaydı, bizim yanımızdaydı” dedi.

Malatyaspor’un kimseye haraç verme gibi bir durumunun söz konusu olamayacağını ifade eden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizi tehdit ederek, şantajla haraç bekliyorlarsa, 4 tane değil 100 tane kurşunda sıksalar asla bu yoldan geri dönmeyeceğiz. Gerekirse canımızı da veririz ama asla kimseye haraç vermeyiz. Hain saldırı sonrası valimiz, emniyet müdürümüz ve emniyet görevlilerimiz dün geceden beri bizimle birlikteler.”

Gevrek, tesise gerçekleştirilen saldırının basit bir saldırı olmadığını kaydederek, “Tesise kurşun sıkıp, haraç isteyeceksin, bizim tarafımızdan asla taviz verilmeyecek. Malatyaspor’un bir kuruşunu kimseye haraç olarak vermeyiz. Malatyalıları burada en güzel şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. 3-5 çapulcuya pabuç bırakacak değiliz” diye konuştu.

Faillerin belli olduğunu ifade eden Gevrek, şunları söyledi:

“Kimlerin bizi tehdit ettiği belli, valimiz ve emniyet müdürümüz bu konunun takipçisi olacaklarının sözünü verdiler. Malatyaspor üzerinden menfaat sağlanmak istenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun bu guruba, bu şahıslara asla meydanı bırakmayacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve şahsımı tehdit ediyorlar, bunlar uzun süredir yapılıyor. Gelip kulübe kurşun sıkacaklarını da asla düşünmüyorduk. Yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Burada olduğum sürece asla ve asla bu insanlara boyun eğmeyeceğim.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Ramazan (5 yıl önce)
    Antalya maçı öncesi yapılan bu saldırı girişimi bizleri çok üzdü.Savcılık ve Emniyet bu olayın faillerini en kıssa zamanda yakalayıp hak ettikleri cezaları almalarını sağlarlar.Başkanımız ve Y.Malatyaspor'umuz sahipsiz değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Başkan ben haraç vermediğim için Adımı bile çıkardılar ben haraç vermedim isimlerini açıkladım sende koskoca Malatyaspor’un başkanısın bunların kimler olduğunun isimlerini ver. Saygılar Malatya’nın güzel insanları. Bugün bana yarın sana. Bu işler böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    GARDAŞ TESİSLERİN GİRİŞ ÇIKIŞINA DEMİRDEN BARİYER KOYALIM OTOMOTİK KAPI OLSUN 3 ÇER TANE GÜVENLİK NASILSA ÖZEL KONULUP MÜLK VUR EMRİ OLSUN EN GÜZELİ BU
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL ÇAĞLI (5 yıl önce)
    sevgili başkan ifadenizde bilinen kişiler diyorsunuz peki böyleyse emniyet güçleri bunları hala niye yakalamadı ayrıca bura malatya lütfen çıkın isim isim açıklayın bu halk onlara öyle bir ders verirki haraç ın H si anamazlar çapulcu şu bu denilip geçiştirilemez bu malatyanın meselesi ve bu halkın meselesi konu MALATYASPOR ise kimse umurumuzda değil ama sizle özel bir konu ise bunuda bilelim yok malatyaspor meselesi ise çıkın isimleri açıklayın bu millet yüzlerine tükürsünler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Ülkeye bak ...haraç adam yaralama yıl 2019 a 5 var...bi de haraç vereydin..
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Olayın Üzerinden 48 Saat geçti tek bir gözaltı veya tutuklama yok. İlla birilerinin ölmesini yaralanmasını bekliyorlar herhalde. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • CÜNEYT (5 yıl önce)
    SAHİPSİZ TEXSAS MALATYA = Koskoca malatyaspor a başakanına haraç kesmeye çalışıyorlar hala malatya valiliği emniyeti nden çıt yok herke biliyor herşeyi bir emniyet bilmiyor vayy be
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogrucu (5 yıl önce)
    Sen üzülme başkanım adalet er yada geç yerini bulur. Her daim yanındayız adam gibi adam... birde anlamadığım nokta şu ki bazıları yaptıklarınızı görmüyor, görmek istemiyor bu memlekete daha nasıl hizmet edilir. Malatyali geçinen kodamanlar sizin kadar katkı sunuyorlar mi? Durmak yok mütevazice yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Bu nasıl haber bir Malatyalı olarak ne kadar utandım,memleket sahipsizmi.........yazık çok yazık..........
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    çoğu kahvehanelerde aranan şahıslar var neden denetim yapılmıyor neden bu işlerin üzerine gidilmiyor Malatya sesini duyurmalı özellikle medya bunu duymalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (5 yıl önce)
    Bunu yapan arkadaşlar, keşke normal insanlar gibi rızıklarını helal yoldan temin etmeyi bi deneseler. Nereye kadar böyle geçinecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Vay anasınıı esnafız sadece bizden haraç istiyolar sanıyordum hatta maçlara hep giderim bi gün adil başakanı görürsem bu derdimizi anlatalım diyordum ki bu haberle şaşırdımm,koca malatyaspordanda haraç istiyorlarmışş adil başkanda aynı dertten müzdaripmiş Allah aşkına şu sözlerimi ulusal basına taşıyınn ki malatyanın ne halde oldunu görsünler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Eğer yakalanırlarsa,bunların resimleri kamuoyuyla paylaşılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Benzer bir saldırı geçen sezon toplu boykot eylemiyle başlamıştı. Bu iki olay birlikte incelenmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Başkanım her yolda her koşulda yanındayız. Bu sahte kabadayılara çapulcu gruplara sakın ola taviz vermeyiniz... Malatya İl Emniyet Müdürlüğünü Malatya Valiliğini Malatya Cumhuriyet Başsavcılığını Ve İç İşleri Bakanlığını Göreve Davet Ediyoruz. Bu olayı yapanları ve azmettirenleri Devletin Yumruğu Ve Tokatı Çok Ağır Olmalıdır. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Aras (5 yıl önce)
    Sayın başkanım Malatya arkanızda, üç beş çapulcuya bu memleket haddini bildirir..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sokak.cakalari.cabulcular.yureginiz.varsa. Ortaya.cikarsiniz.sizlerin.teroslernen.farkiniz. Yoktur..baskan.hic.uzulmeyin.malatya.halki. Her.konuda.desteklerini.esirgemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamirci (5 yıl önce)
    Failler belliyse kim olduklarını açıklaman daha doğru olur başkanım. Taraftar sonuna kadar arkanda. Kim malatyaspor 'a düşmanlık yapıyorsa bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    emniyet nerede, Allah aşkına? en az 5 yıldır esnaflardan haraç alındığına dair şikayetler var. her gün silahlı kavga, cinayet, gasp, yaralama ve haraç. suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalı yoksa herkes kendi adaletini aramaya kalkarsa yarın çok geç olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (5 yıl önce)
    Bu kurşunlar Malatyaspor un şahsında tüm Malatyalılara sıkılmıştır PKK terör örgütüyle hiçbir farkları yoktur. Lütfen emniyet güçleri ve savcılar bu bağlamda işlem yapsınlar ki bu gibi olaylara bir daha teşebbüs edemesinler .
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Bu olay bir süredir Malatyada haraç nedeniyle işyerlerinin kurşunlanması olaylarından ayrı düşünülmemeli. Artık devletimiz bu olaylara el atsın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    BU NE KADAR ÇIRKIN BIR OLAY SAYIN BAŞKAN SONUNA KADAR YANINDAYIZ GEREKIRSE NÖBET TUTARIZ MALATYALI BAŞKAN HALEL OLSUN ADAMSIN YOLUN AÇIK OLSUN ALLAH HEPINIZI KORUSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (5 yıl önce)
    Bir malatyali esnaf olarak cok cok uzuldum bu sahislar asla malatyayi seven olamaz inaniyorun guvenlik kuvetlerimiz en kisa zamanda bunlari yakalar adalete teslim eder gereken cezayi alirlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alex745 (5 yıl önce)
    Başkan çok güzel konuşmuş saldırıyı sonuna kadar lanetliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (5 yıl önce)
    Tüm varlığımızla yanınizdayız lütfen takımımıza ve şehrimize sahip çıkalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (5 yıl önce)
    Bu olayı şiddetle KINIYORUM. Her zaman Başkanımızın yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı özkan (5 yıl önce)
    Dogu takimini sevmedikleri icin Malatyasporumuzu yuklelisinden dolayi boyle yapiyorlar futbolcularin kacmalari icin hep bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Geri dönmezler (5 yıl önce)
    Yakında yabancılar kaçar devre arasından dönmezler bu haberlerle tazminat bile alırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Böyle bir saldırı asla kabul edilemez. Malatya halkı takımının yanındadır. Malatya sahipsiz değildir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Malatya seni seviyor ve senin arkanda Adil Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer Yılmaz (5 yıl önce)
    Taraftar grubu ne yazıkki Malatya'da her türlü olumsuzluğun içinde var. Emniyet ne yazıkkı yıllardır taraftar gruplarına dokunmuyor, karışmışyor. Ne yazıkki bir taraftar alınsa içlerinde tüm siyasetçilerde Emniyet'i arıyor. Süper ligdeki bir takım kadrosunun bulunduğu binaya ateş açılabiliyorsa, Asayişin ne hallerde olduğunu birde o gözle bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yelekli (5 yıl önce)
    Bu durumda İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Allah’ına gurban başkan,Malatya seninle gurur duyuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    Malatyaspor a sıkılmış kurşun malatya ya malatya halkına sıkılmış kurşundur. MAlatya nın malatyasporun yükselişi birilerini fena halde rahatsız etmişe benziyor.
    0
    0
    Yanıtla