SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asla Müsaade Etmeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:46
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticisi ve Yeni Malatyaspor TFF-GSGM Sorumlusu Mehmet Akif Üstündağ, TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Türk futbolu için elinden geleni yaptığını kaydederek, “Türk futbolu Mehmet Ali Aydınlar gibi bir zatı kaybetmiştir” dedi. 

Yeni Malatyaspor’un bayramlaşma törenine katılan Üstündağ, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Türk futbolu için elinden geleni yaptığını ifade eden Üstündağ, “3 Temmuz sürecinde 29 Haziran’da göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yönetim kurulu üyesiydim. PTT 1. Lig, Spor Toto 2. ve 3. ligden sorumluydum. O zamanki başkanımız da bir Malatyalı ve Malatya sevdalısı Mehmet Ali Aydınlar idi. Aydınlar’ın Türk sporuna büyük katkıları olmuştur. Türk sporu bugün kaybetti. Ne kaybetti? Mehmet Ali Aydınlar gibi bir zatı kaybettiler. Bu kadar şeffaf, dürüst, ülkesi için, Türk futbolu için elinden gelen her şeyi yapan bir adam. Ve ben de onunla birlikte olduğum için son derece gururluyum. Beraber görev yaptık. Biz görevdeyken Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) sorumlusu Metin Tokat idi. O da son derece gurur duyduğum bir arkadaşımız. Bizim olduğumuz yerde adaletin olması gerektiğini söyledim. Bugün ki Yeni Malatyaspor’un da hakkının yenmesine müsaade etmeyiz. Bunun mücadelesini de veririz. Şundan hiç kimse şüphe etmesin ki, her şekilde her şartlarda hakkımızın yenmesinin karşısında oluruz” diye konuştu.

Üstündağ, Yeni Malatyaspor’un hakkının yenmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirterek, “Ben hiç kimsenin art niyetli bir şekilde hareket ettiğini düşünmüyorum. Hakem hatası mutlaka olacaktır. Ama bunun hep bizlere denk gelmesine asla müsaade etmeyiz. Bunların olmasını da temenni etmeyiz. Yeni Malatyaspor hak ettiği yere gelecektir. Hakkını da her yerde arayacaktır. Biz 4 galibiyet, 3 beraberlik ile namaglup ligde yolumuza devam ediyoruz. Gönül arzu eder ki en ufak bir haksızlığa uğramayalım. Hakkımızın yenmemesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor’un sabırlı bir şekilde engelleri aşacağını kaydeden Üstündağ, “7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlikle Spor Toto 2. Lig’den PTT 1. Lig'e çıkmak için kararlı bir şekilde takımımız ilerliyor. Bu anlamda yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. İnşallah bunun devamının geleceğini arzu ediyoruz. Zor bir süreçtir. Hedefe ulaşmak çok zordur. Çok engeller çıkar. Bu engelleri aşmak için sabretmek lazım. Sporun gerektirdiği gibi centilmence mücadele etmek gerekiyor. Malatya’ya yakışır bir şekilde mutlu sona ulaşılmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız