SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Asla Oyuna Gelmeyeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, İstanbul Taksim'deki canlı bomba eyleminin provokasyon olabileceğini belirterek bu olayın arkasındaki güçlerin bir an önce bulunup gereğinin yapılması gerektiğini bildirdi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, Doğuanadolu Bölge İstişare toplantısı için Malatya'ya geldi. Malatya Alperen Ocaklarında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gürgür, İstanbul Taksim'deki canlı bomba eylemini sert bir dille kınadı. "Vatanımıza ve milletimize kastı olan, ülkemiz üzerinde hayalleri olan o karanlık güçler emin olsunlar ki onlara hayallerini bile dar ederiz" diyen Gürgür, bu olayın arkasındaki güçlerin bir an önce bulunup gereğinin yapılmasını istedi. Olayın provokasyon olabileceğini dile getiren Gürgür, alperenlerin böyle oyunlara asla gelmeyeceğini dile getirdi.

Gürgür, bölge istişare toplantısına katılarak Alperen Ocakları'nın çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız