SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asla Vazgeçmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kamu Davası'nda mahkeme, gerekçeli kararını açıkladı. 

Malatyaspor'da, 'Dernekler Kanunu'na muhalefet, hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davasında mahkeme, 4 Temmuz'daki duruşmada kararını açıklamıştı. 65 sayfalık gerekçeli kararda ise dün açıklandı.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, gerekçeli karar sonrası yaptığı açıklamada, "Malatyaspor’un kamu davasında gerekçeli karar çıktı. Mahkemenin vermiş olduğu kararın nedenlerini açıklayan gerekçeli karar dün elimize geçti. Herhangi bir sürpriz yok. Verilen cezaları biliyorduk. Kararı biliyorduk zaten. Birkaç futbolculardan alınan ifadelerde haberimiz yoktu. Onlardan haberim oldu" dedi.

Kapkıner, Yargıtay sürecini beklemeyeceklerini kaydederek, "Biz karara göre Yargıtay sürecini beklemeyeceğiz. Kulübe verilen zararların tazmini yönünde haciz ve ihtiyat kararlarını uygulayacağız. Daha öncede eski yöneticilerimize çağrı yaptık. Biraraya gelinsin kulüp tekrar ayağı kalksın. Ama yöneticilerimiz hala 'Bu dava Yargıtay‘dan döner. Bu dava bozulur' diyorlar. Yargıtay’ında pek bir şey diyeceğini sanmıyorum. Malatyaspor parası kimsenin özel hesaplarına girdisi çıktısı olamaz. Yargıtay da gereken kararı verecektir. İnsanlar bu hakkını da sonuna kadar kullanacaklardır" ifadelerini kullandı.

Davayı, Malatyaspor'un kurtuluşu olarak gördüklerini dile getiren Kapkıner, "Bu dava kaybolan paraların cezai boyutu. Bu paraların geri dönmesi lazım, bu cezaların kalkması için. Biz olduğumuz dönemde asla bu davadan vazgeçmeyeceğiz. Bizden sonra gelecek insanların da bu davadan vazgeçeceğini sanmıyorum. Çok ciddi iddialar var. Mehmet Deliorman’dan tutun, İsmail Kartal’dan tutun, Güngör Tuğcu'ya ve Ramazan Kahya’ya kadar birçok futbolcuya para ödenmiş görünüyor. Ama bu futbolcuların ifadelerinde kesinlikle biz bu parayı almadıklarını ifade etmişler. Daha buna göre biz suçsuzuz diyorlarsa eğer bizim yapacak bir şeyimiz yok. Gereken kararı mahkeme vermiştir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız