SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslan Ailesi Destek Bekliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:57
Aslan Ailesi Destek Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaşayan Önder Aslan, hem karaciğer hem de böbrek yetmezliği teşhisi nedeniyle zor günler geçiriyor. 2 çocuğu bulunan Aslan, tedavi olması için yardım severlerden destek istiyor. 

Niyazi Mısri Mahallesi’nde oturan Aslan ailesi zor günler yaşıyor. 2 yıl önce böbrek yetmezliği ile mücadele eden Önder Aslan, 7 ay önce de karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu. İki amansız hastalık nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Aslan ailesine bir de geçim sıkıntısı eklenince 2 çocuğu ve eşi ile birlikte zor günler geçiren Önder Aslan, tedavisi için gerekli para konusunda yardım bekliyor.

7 aydır çalışamadığı için mağdur olan Aslan’ın bu süre zarfında tedavi harcamaları da birikince 50 bin TL’lik borcu birikti. Karaciğer nakline karar verilen Önder Aslan’a eşi Derya Aslan, karaciğerini verecek. Derya Aslan, karaciğer naklinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini belirterek ailece borçlarının birikmesi nedeniyle zor günler yaşadıklarını söyledi.

Hiçbir sosyal güvencelerinin bulunmadığını belirten Derya Aslan, 2 çocuğuyla birlikte kirada yaşadıklarını ancak kirayı ödeyemedikleri için annesinin evine taşındıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız