SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslan Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Emekli Danıştay Üyesi ve Vali hemşehrimiz Sıtkı Aslan, son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün geçirdiği rahatsızlıktan dolayı vefat eden emekli Danıştay Üyesi ve Vali Sıtkı Aslan için Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Ankara Valisi Kemal Önal, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, eski Devlet Bakanlarından Esat Kıratoğlu, yakınları ve birçok siyasetçi ile vatandaşlar katıldı. Aslan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardınan Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

1938 yılında Malatya- Yeşilyurt Yakınca'da doğan Sıtkı Aslan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1962 yılında mezun oldu. 1963-1965 yılları arasında askerlik görevini yapan Aslan, değişik ilçelerde kaymakamlık ve Bilecik'te vali yardımcılığında bulundu. Amasya ve Kars illerinde valilik yapan Aslan, 1995 yılında Danıştay üyeliğine seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız